آیا فرزند دختر بعد از طلاق می تواند از حقوق پدر متوفی خود استفاده نماید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۲ #79847

با سلام وخسته نباشید بنده در شرف طلاقم می خواستم از شما بزرگوار بپرسم آیا حقوق پدرم که بازنشسته ی نیروی هوایی بودند به من تعلق می گیرد؟ در صورت مثبت بودن جواب لطفا بفرمایید که بنده با چه مدارکی و به کجا باید مراجعه کنم؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر مشمول قانون خدمات کشوری باشید مانعی وجود ندارد ولی افرادی که از این جهان مشمول بیمه تامین اجتماعی هستند نمی توانند.

با سلام. بله حقوق پدر به شما تعلق می‌گیرد. با مدارک شناسایی و حکم طلاق به اداره مربوطه مراجعه نمایید. ضمنا چنانچه شاغل باشید شامل این مزیت نمی‌شوید

با سلام ، بله می توانید با ارایه ی مستندات خویش به کانون بازنشستگان اداره مربوطه مستمری را بر قرار نمایید.

سلام بله حقوق پدر ب شما تعلق خواهد گرفت

امکان دریافت مستمری برای شما وجود دارد.با مدارک شناسایی و سند طلاق به اداره مربوطه مراجعه کنید.

درود
با مدارک طلاق و مدارک هویتی به اداره مربوط به پرداخت مستمری مراجعه نمایید .

با سلام، بله با مدارک هویتی و سند طلاق مراجعه کنید به سازمان مربوطه