آیا امکان برگشت پرونده به کلانتری بعد این مدت هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۱ #79812825

من بچه شهرکردم .و حدود ۷۰ روز پیش در شهر سیرجان کرمان دعوا کردم که باعث شد ۲ تا چاقو به شکم طرف بزنم دو روز هم بازداشت بودم و با فیش حقوقی آزاد شدم. طرف مقابل هم شکایت منو کرد ولی با وجود گذشت ۷۰ روز هنوز برای من احضاریه یا پیام در سامانه ثنای من نیامده حتی ثبت نشده که پرونده به نام من ثبت شده و کسی شکایتم رو کرده جویا که شدم گفتن طرف مقابل شاهد برده ولی قاصی شهادت شواهد را قبول نکرده و باعث شده قاضی پرونده رو به کلانتری برگردونه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله روال کاری دادسرا چنین است
اگر پرونده نیاز به تحقیقات باشد دادیاری پرونده را به کلانتری ارجاع خواهد داد

زمانی که ادله کافی نباشند ممکن است پرونده را برای برای تکمیل پرونده به کلانتری برگردانند
موفق باشید

ابتدا برای بررسی بیشتر پرونده به کلانتری بر میگردد تا تحقیقات کامل گردد

برای بررسی بیشتر پرونده به کلانتری بر میگردد تا تحقیقات کامل شود

سلام
بله امکان برگشت به کلانتری وجود دارد چرا که شاید دلایل کافی نبوده