پرداخت پول ودیعه بدون دریافت رسیدچه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۵۸ #79805

سلام.
چند روز پیش در یک بنگاه معاملات املاک، من به عنوان مستاجر قرارداد اجاره یک آپارتمان رو امضا کردم و چونکه اون روز کل مبلغ ودیعه رو نداشتم که به مالک بدم، سه میلیون پرداخت کردم و قرار شد مابقی مبلغ ودیعه رو چند روز بعدش به مالک پرداخت کنم، توی قرارداد نوشته شد و من و مالک امضا کردیم. البته هر سه برگ قرارداد پیش بنگاه موند تا زمانی که من باقیمونده ی ودیعه رو پرداخت کنم و کلید رو از مالک تحویل بگیرم قرارداد اجاره رو از بنگاه تحویل بگیرم.
حالا بعد از چند روز اختلافاتی با مالک و بنگاهی که هر دو از آشناهای همدیگه هستن پیش اومده و احتمالا قرارداد به هم می خوره. احتمال داره بنگاهی سه میلیون پول من رو پس نده. با توجه به اینکه رسیدی ازش نگرفتم و قرارداد رو هم ازش نگرفتم، فقط رسید دستگاه کارتخوان تو بنگاه که سه میلیون کارت کشیدم، دست منه. آیا راهی هست که بتونم اثبات کنم سه میلیون کارتی که کشیدم واسه اجاره خونه بوده و پولم رو پس بگیرم؟
خیلی ممنونم که جواب میدید و از نگرانی درم میارید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید شکایت خود را تنظیم نمایید و شهود خود را جهت شهادت به استراد وجه اقدام نمایید .

با سلام همان رسید کارتخوان بنگاه به جهت رسیدگی به موضوع و کفایت می کند و چنانچه شماره قرارداد اجاره ای را که امضا نموده اید نیز به یاد دارید در اتحادیه به شما کمک زیادی خواهد نمود

بله در صورتیکه شاهد داشته باشید میتوانید برای استرداد وجه و شکایت علیه ایشان اقدام کنید.