به علت وام بانکی واحد آپارتمان چگونه دادخواست باید داد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #79804

باسلام و عرض ادب
بنده ۳ سال پیش یک واحد آپارتمانی با ۳۰ میلیون وام مسکن که در مبایعه نامه ثبت شده بصورت پیش فروش خریداری کردم و تمام مبلغ واحد را پرداخت کردم
اما الان بانک اظهار دارد که وام ۶۰ میلیون است و حدود ۳۵ میلیون سود دوران مشارکت دارد و به علت پایان کار نگرفتن پیمانکار و عدم قسط بندی وام مذکور قصد تصاحب ملک را دارد ـ
با توجه به اینکه زمان تحویل در مبایعه نامه درج نشده و سود دوران برعهده خریدار است و بانک نیز قصد تصاحب ملک را دارد بنده باید چه کاری انجام دهم ؟
با تشکر لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در قرارداد سود دوران مشارکت بر عهده خریدار است ، به جهت جلوگیری از صدور اجرائیه و تشریفات مزایده ، ناچار است بدهی بانک را بپردازد .

سلام چون در قرارداد سود دوران مشارکت بر عهده خریدار است ، به جهت جلوگیری از صدور اجرائیه و تشریفات مزایده ، ناچار است بدهی بانک را بپردازد .
البته تقصیر فروشنده در افزایش سود دوران مشارکت را نمی توان نادیده گرفت . بسته به شرایط قرارداد ممکن است بخشی از این سود را بشود از فروشنده مطالبه کرد .