میتونم حقوق سه ماه که نتونستم سر کار برم رو از وی دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۷ #79785500

سلام خدمت اساتید گرامی ببخشید رای دادگاه برایه من اومده و من باعث قطع شدن انگشتم هنگام کار و بیمه نداشتم و ۱۰۰ مقصر اعلام شده کارفرما ولی قاضی سه ماه که تحت مراقبت بودم و نتونستم سر کار برم رو محاسبه نکرده باید تجدید نظر بزنم یا اینکه موقع دادگاه ۲۰ روز از رای که گذشت در روز نهایی دادگاه باید موقع رصایت دادن از کارفرما بخوام که سه ماه که نتونستم سر کار برم رو بهم بده و یک ماه که بیمه نبودم سر کار رو ازش بگیرم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که فرجه قانونی برای اعتراض یا تجدید نظر به اتمام رسیده باشد شما میتوانید دادخواستی جداگانه مبنی بر مطالبه حقوق این مدت بستری شده را بر علیه کارفما اقامه دعوی نمایید .
موفق باشید

کارفرما موظف به جبران خسارت و پرداخت هزینه های شما میباشد

سلام
بله حق برگشت به کار دارید و حق دریافت ضرر و زیان همدارید درسته بیمه نیستید ولی باید کارفرما پرداخت کند

شما برای هر یک از حقوق خود باید به طور کتبی درخواست رسیدگی کنید و چنانچه موضوع درخواست شما مورد رای قرار نگرفته است نسبت به ان معنرض شوید در رسیدگی های هیات های تشخیص و حل اختلاف لزومی به رعایت تشریفات مقرر در قانون ایین دادرسی مدنی نیست