آیا مهندس سازه در پیش فروش آپارتمان بصورت غیرقانونی شریک است ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #79779

بنده به عنوان مدیر پروژه ساختمانی در جلسه پیش فروش شرکت داشته و نسبت به توضیحات فنی ساختمان اقدام کردم. ظاهرا سازنده ( فروشنده ) از طرف مالکین اجازه فروش ملک را نداشته و برگه اجازه فروش جعلی در دست داشته و با آن اقدام به فروش کرده ملک مذکور مشارکت در ساخت بوده. حال خریدار میتواند نسبت به مشارکت در کلاهبرداری از بنده شکایت کند؟ من هیچ امضایی نداشته ام و صرفا مهندس سازه بوده ام و توضیحاتم در این خصوص بوده است.

مشاوره حقوقی قتل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در عملیات متقلبانه مداخله ، مشارکت یا معاونت نداشته اید قابل تعقیب کیفری نیستید ...

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید که نمی تواند در الب کلاهبرداری که عنوان کردید از شما شکایت کند .