با ورثه ای که سالهاست حضور ندارد در زمان حصر وراثت چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۳ #79778549

با سلام و احترام پدر شوهرم سال 1369 فوت شدن. که ایشون 6 پسر و 1 دختر داشتن یکی از پسراشون بیشتر از 30 ساله که خانه و خونواده رو ترک کردن به طوری که از موقع فوت پدر شوهرم دیگه کسی ایشونو ندیده و هیچ ارتباطی با کسی نداشتن الانم کسی نمیدونه زنده هست یا نه. بعد از فوت پدر شوهرم برای روشن شدن تکلیف یه قطعه زمین به جا مونده انحصار وراثت انجام شده که چون ایشون غایب بودن سهمی که به ایشون تعلق میگره به حسابی با قیمومیت مادر شوهرم واریز میشه سال 95 مادر شوهر هم فوت شدن و الان برای روشن شدن تکلیف خونه ای که به اسم مادر شوهرم هست و تقسیمش وراث میخواهند انحصار وراثت انجام بدن حالا تکلیف برادر شوهر غایبم چی میشه اصلا چیزی بهشون تعلق میگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید درخواست تعیین امین جدید به دادستان محل داده شود تا زمانی حکم موت فرضی صادر نشده همچنان سهم ایشان طبق گواهی حصر وراثت محفوظ است.