با توجه به اینکه،شخص مورد نظر از چندین نفر دیگر هم پول گرفته و احتمال متواری شدن هست،راهی برای پیگیری سریعتر این قضیه نیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۲ #79778009

با سلام
بنده مبلغ ۴۰ میلیون به شخصی که مدعی پرورش مرغ داشت دادم و ایشان به اینجانب تعهد محضری و سه برابر مبلغ سفته جهت ضمانت دادند،و قرار بود که ماهیانه سود مشارکت بدهند که متاسفانه به تعهدات خود عمل نکردند.بنده ۹۰ میلیون از این سفته ها را واخواست کردم و باید اکنون از طریق دفتر قضائی دادخواست بدهم. بعد از این روند کار به چه صورت هست؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بعد ازواخواست سفته اقدام به تنظیم دادخواست و هم زمان توقیف اموال ایشان را از داگاه بخواهید.

توجه به اینکه سفته ها را واخواست نموده اید می توانید ضمن دادخواست مطالبه وجه سفته ها در دفتر خدمات قضایی درخواست صدور قرار تامین خواسته بدوا اجرا و سپس ابلاغ بنمایید . با صدور این قرار اقدام به مسدود نمودن تمامی حساب ها توقیف خودرو و املاک ثبت رسمی شده به نام خوانده نمایید

سلام . امکان گرفتن دستور جلب ایشان بعد از صدور حکم محکومیت قطعی و ندادن محکوم‌به و عدم ادعای اعسار ایشان وجود دارد

می توانید ضمن دادخواست مطالبه وجه سفته ها درستون تعیین خواسته صدورتامین خواسته رانیزدرخواست نماییدو در شرح و توضیحات دلایل درخواست صدور قرار تامین خواسته را هم عنوان کنید

بعد از مشخص شدن شعبه دادگاه و جلسه دادگاه تعیین میشود سپس رای صادر میشود شما میتوانید درخواست تامین خواسته کنید تا اینکه قبل از رای اموال شخص توقیف شود

با سلام
در دادخواست خود در ج نمایید با توجه به اینکه بیم متواری شدن نامبرده می باشد ، بدوا تقاضای صدور قرار تامین خواسته را دارید تا اموال احتمالی ایشان شناسایی و توقیف گردد .

همزمان با دادخواستیا قبل آن، تقاضای تامین خواسته بدهید و اموال را توقیف کنید.