به دلیل نداشتن سامانه ثنا نتوانستم ارسال کنم، چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #79735927

در خارج از کشور زندگی می کنم و برای ارسال لایحه شکایت باید سامانه ثنا داشته باشم با مراجعه به مراکز مربوطه با وکالت این امر انجام نشده و باید یک وکیل قضایی این کار را انجام بدهد
موضوع شکایت ملکی است که ارث پدری بنده می باشد و دو سهم از هفت سهم برای بنده است و یکی از برادرانم به مدت ۱۰ سال بعد از فوت پدر ملک را غصب کرده و اجاره داده اند و برادر دیگر و یک خواهر سهم ارث خود را به فردی فروخته اند و او نیز به مدت ۵ سال ملک را به تصرف در اورده و اجاره داده است لازم به ذکر است که این ملک به شکل دو واحد مسکونی مجزا تفکیک شده است
بنده بابت اجاره های این سالها و اجرت المثل آنها شکایت دارم
وکیلی لایحه تنظیم کرده اما به دلیل نداشتن سامانه ثنا نتوانستم ارسال کنم و به دلیل مشکلات مالی قادر به پرداخت هزینه وکیل نیستم لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. جناب، براساس تجربه قبلی بنده، برای افراد خارج از کشور، کپی پاسپورتتان را برای یک وکیل دادگستری بفرستید و ایشان با مراجعه به دفتر ویژه خدمات قضایی می توانند مجوز دریافت کنند که لایحه شما را ارسال نمایند.