هیچ شرط بندی انجام ندادم حساب را نیز شارژ نکردم و نمیشود اکانت را حذف کرد؛ آیا از طرف قانون برای من مشکلی پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۵ #79705060

سلام
من به طور ناخواسته وارد سایت شرط بند شدم‌ و در ان ثبت نام کردم نام و نام خانوادگی
تلفن همراه و ایمیل وارد کردم ولی هیچ بازی یا شرطبندی انجام ندادم حساب را نیز شارژ نکردم و شماره بانکی وارد نکردم و نمشود اکانت را حذف کرد
آیا در آینده از طرف دولت و قانون برای من مشکلی پیش خواهد آمد.تو رو خدا جوابمو بدید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. عمل مجرمانه ای فعلا از شما تحقق نیافته و شما مجرم نیستید. ولی اگر امکان حذف اکانت برای شما مقدور نیست برای بار مجدد وارد اکانت خود نشوید و استفاده ای نفرمایید

باسلام باتوجه به توضیحات شما جرمی انجام نشده است و بهتراست دیگر با حساب کاربری فعالیت ننمایید.

ماده ۱۲۳-
مجرد قصد ارتکاب جرم و یا عملیات و اقداماتی که فقط مقدمه جرم است و ارتباط مستقیم با وقوع جرم ندارد، شروع به جرم نیست و از این حیث قابل مجازات نمی‌باشد.
ماده ۱۲۴-
هرگاه کسی شروع به جرمی نماید و به اراده خود آن را ترک کند به اتهام شروع به آن جرم، تعقیب نمی‌شود لکن اگر‌‌ همان مقدار رفتاری که مرتکب شده است جرم باشد به مجازات آن محکوم می‌شود.

با فرض سوال و توضیحات شما برایتان مشکلی پیش نخواهد آمد

نه مرتکب جرمی نشده اید ومجازاتی برای شما نیست...

سلام شما حذف نمایید تا زمانی کسی از شما شکایتی نداشته و موردی نداشته باشید محفوظ خواهید ماند موفق باشید

درود
نگران نباشید لیکن اکانت خود را حذف کنید