اگر وارد فرودگاه بشم به خاطر حکم تعزیری که دارم دستگیر میشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۱ #79663639

با سلام
من یه یه حکم جلب تعزیری دارم چند تا حکم حلب مالی الان به خاطر کار مجبورم به یه استان دیگه مسافرت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اطلاع دادن به ادارات و مراجع دولتی از قبیل پلیس جلب خواهید شد

سلام و درود، در موارد مهم که حکم جلب به ارگان ها اعلام شده باشد با ورود به فرودگاه جلب رخ خواهد داد، اما در سایر موارد اصولا چنین نخواهد بود مگر اینکه شاکی بسیار پیگیر باشد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

احتمال اینکه به مراکز حمل و نقل اطلاعی رسانی شده باشد بسیار کم است اکثرا حکم جلب اشخاصی که به جرایم سازمان یافته جرایم سیاسی برعلیه نظام وجرایم کلاهبرداری گسترده محکوم شده باشند به هواپیمایی کشور اعلام میگردد

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. احکام جلب صادره در خصوص موضوعات اعلامی که صرفا مالی بوده، ارتباطی با فرودگاه و هواپیمایی کشور ندارد و اساسا چنین موضوعاتی به فرودگاهها اعلام نمی گردد، مگر اینکه موضوع از جرایم کلاهبرداری گسترده و جرایم ویژه سازمان یافته باشد که در این موارد در صورت اعلام به تمامی ارگانها و سازمانهای حمل و نقل، می تواند مشکل ساز باشد..
موفق باشید..

اگر به تمام ارگان ها اعلام کرده باشند در فرودگاه جلب میشوید