شکایت بابت اعاده ی حیثیت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۲ #79609870

سلام،
من در پرونده ای کسی بابت ورود به عنف تخریب ممانعت از حق
اخلال در نظم اسایش و عمومی
از من شکایت کردن به دروغ و اینجانب برائت گرفته و حالا بابت ادعای حیثیت و ادعای شرف میخواهم شکایت کنم میخواستم میزان حبس که میتوان در نظر گرفت برای طرف مقابل را سوال کنم،با تشکر از شما

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که سو نیت احراز شود دارای مجازات جزای نقدی خواهد بود

درصورت اثبات سونیت جزای نقدی

درود
ابتدا باید سو نیت را اثبات کنیید که اثبات آن امر دشواری می باشد
اگه اثبات بشه به جزای نقدی محکوم خواهد شد

سلام
باید ابتدا سو نیت را اثبات کنید که اثبات آن امر دشواری می باشد

۲ تا ۸ میلیون کیفری نقدی میره تو خزانه عمومی

درود
‌ماده ۶۹۷ - هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را‌صریحا نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که‌موجب حد است به جزای نقدی درجه شش محکوم خواهد شد. (اصلاحی ۲۳/۰۲/۱۳۹۹)
‌تبصره - در مواردی که نشر آن امر اشاعه فحشا محسوب گردد هر چند بتواند صحت اسناد را ثابت نماید مرتکب به مجازات مذکور محکوم خواهد شد.

اگر اثبات نمایید که سونیت داشته باشد.
نهایتا جزای نقدی است.