در هیئت حل اختلاف با ادعای کذب صاحب کار چگونه از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #79605071

باعرض سلام.
من یک فقره قرارداد یکساله مدت موقت با عنوان شغلی حسابرس در شرکت منعقد کرده بودم. تاریخ شروع قرارداد ۹۸/۱۱/۱ و تاریخ اتمام ان ۹۹/۱۱/۱ است. کارفرما در تاریخ ۱ مرداد ۹۹ قبل از اتمام سررسید قرارداد من رو از کار اخراج کرد. در هیئت تشخیص اصل قرارداد و کپی اون رو نشون دادم و به استناد ماده ۲۵ و ماده ۲۱ قانونکار حکم ابقا به کار خواستم و اماده به کار بودنم رو اعلام کردم. کارفرما هم در جلسه عنوان کرد به دلیل فروش ضعیف و پایین اجناس شرکت و با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه و رکود به کارگر کمتری نیاز دارم و تولید و کار در شرکت کم شده است. در حالی که شرکت فعال و دایر میباشد هیئت تشخیص بهانه جویی ها و ادعاهای کذب کارفرما رو قبول کرده و در دادنامه به جای اخراج غیرموجه رو اخراج موجه به دلیل زوال زمینه اشتغال عنوان کرده است و ابقا به کار نداد. در هیئت حل اختلاف چگونه از خودم دفاعیات ارائه بدم تا حقم تضییع نشه؟ لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بجز شما کس دیگری اخراج نشده میتوانید به هیئت اعلام نمایید که به بهانه فروش کم تاکنون چند نفر رو اخراج کردند ضمن آنکه شرکت دایر و کما فی السابق دارای فعالیت بوده و هست و کسری فروش یا زیان بهانه ای بیش نیست چون در صورت اخراج کارگر دیگری حتما هیئت حل اختلاف با استعلام لیست بیمه شرکت از تامین اجتماعی متوجه این موضوع خواهد شد که آیا واقعا شرکت بعلت رکود و شرایط کرونا داره تعدیل نیرو میکنه یا نه فقط برای شما بهانه تراشی میکنه .ضمن آنکه با بررسی میزان خرید مواد اولیه و خروجی شرکت میتوان ادعای مزبور را رد یا ثابت کرد هرچند در نهایت این دلیل خوبی برای اخراج کارگر نیست.

سلام
پیشنهاد میکنم که از هیات اختلاف درخواست بازرسی نمایید تا شرکت را بازرسی نمایند و متوجه میشوند شرکت دائر میباشد