میتوانم دادخواست تعدیل دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #79594180

سلام و وقت بخیر
زوج دادخواست مجدد تعدیل تقسیط مهریه برای سال جدید داده که در توضیحات دادخواستش گفته شده حقوق وزارت کار میگیرد__ نفقه فرزندش را میدهد __ پرداخت اجاره ماهانه بالایی میدهد. که همه موارد گفته شده کذب میباشد.که بنده با ارایه توضیحات ذیل لایحه ای را مد نظر دارم.
۱_درخواست استعلام حقوق از سازمان تامین اجتماعی و شرکت محل کار خواهان. در جلسه اول تعدیل، زوج ابتدا میگوید حقوق ۱/۷۰۰ میگیرد. مجددا در دادخواست جدید تعدیلش میگوید حقوق ۱/۵۰۰ میگیرد و با توجه به افزایش ۲۶% حقوقها در سال ۹۹ و حقوقی که در لیست بیمه ایشان در سال ۹۸ رد میشود، میانگین حقوق ایشان به غیر از مزایا و سنوات به مراتب بالاتر از ۲/۵۰۰ میباشد.
۲_برای نفقه فرزند هنوز رای قطعی صادر نشده و زوج تاکنون هیچ پرداختی نداشته اند.
۳_اثبات و ارایه پرداخت اجاره ماهیانه بالا بر اساس قولنامه کدرهگیری دار به دادگاه.
۴_رد شهادت کذب شاهدان مبنی بر دریافت حقوق خواهان.
لطفا هر کدام از پرسشها را جدا گانه بفرمایید ممنون میشوم.
و اینکه اگر بنده به دادگاه درخواست تعدیل با توجه به گرانی وضع جامعه و افزایش حقوقها میتوانم دادخواست تعدیل دهم؟؟
با احترام از پاسخ و راهنمایی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تعدیل اقساط همواره امکان پذیر است.

سلام
با وجود مدارک شما میشه رد کرد تدیل قسط را