میخوام دوباره درخواست اجرائیه بدم؛ آیا میتونم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۷ #79523196

با سلام.
حکم قطعی و لازم الاجرا گرفتیم. خوانده نسبت به پرداخت اولین قسط خود کوتاهی کرده. با مراجعه به دادگاه درخواست اجرائیه دادم. اما قاضی با وساطت یک روز دیگه به خوانده وقت داد. اینبار بخشی از قسط را پرداخت کرد.
صدور اجرائیه چه مقدار زمان میبره و مراحلش؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا اجرائیه فقط یک مرتبه برای کل محکوم به صادر می شود. در ثانی بعد از صدور اجرائیه محکوم علیه ده روز مهلت دارد محکوم به را بپردازد یا ترتیب پرداخت انرا بدهد

درود بر شما، به دلیل دریافت اجرائیه، تا اتمام تمامی مراحل اقساط و در صورت عدم پرداخت توسط ایشان می‌توانید به همان محل صدور اجرائیه مراجعه و روند را پیگیری نمایید، لذا نیازی به درخواست اجرائیه مجدد نیست.

شما نیاز به اجراییه مجدد ندارید لذا موضوع را از طریق اجرای احکام شعبه پیگیری کنید

باتوجه ب اینکه درخواست صدور اجراییه دادید نیاز ب درخواست مجدد نیست فلذا در ادامه روند اجرایی نیز پیگیر باشید

درود
نیاز به اجراییه مجدد نیست.

اگر پس از قطعیت دادنامه تقاضای اجرائیه کرده و پرونده اجرایی تشکیل داده باشید میتوانید از طریق پیگیری در پرونده اجرایی نسبت به وصول اقساط اقدام کنید ولی اگر تاکنون درخواست اجرائیه نکرده باشید باید با تقدیم لایحه ای به دادگاه بدوی صادر کننده رای تقاضای صدور اجرائیه را بکنید . پس از صدور و ابلاغ اجرائیه امکان تشکیل پرونده اجرایی وجود دارد .

باسلام
صدور یک اجراییه نسبت به تمامی اقساط کافی است و در صورت عدم پرداخت هرکدام از اقساط میتوانید به اجرای احکام رجوع کنید