آیا باید از ارث پدرم به مادر اجرت المثل بدهیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۷ #79444508

ایشان هیچ اقدام قانونی جهت دریافت حق خود نکردن.جز انحصار وراثت که همگی انجام دادیم.گفتن خودتون مهریه و یک هشتم رو بدید.نفقه هم که پدرم کارمند بودن بهشون حقوق میدن.
الان که نزدیک سهم اموال رسیده،میگن اجرت المثل هم میخوام.از طرفی همیشه میگفتن برای رضای خداست.و اینکه هر وقت ما یا پدر میگفتن کار نکن میگفتن نه عادت دارم نمیشه بشینم.
اجرت المثل نمیدانم تعلق می‌گیرد یا نه؟از طرفی بقیه ی وراث به نظر و حرف من تکیه میکنن و من نمیخوام حقی از هیچکس ضایع کنم.
مادر خانه دار بودن و کارهای منزل را کامل انجام داده اند،اما با روحیه و رفتاری که داشتن نه پدرم نه کسی نمیتونسته ایشان را مجبور کند.شما بفرمایید چکار کنم؟خیلی نگران و مستاصل هستم.سپاسگذارم

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اجرت المثل حق مادر بوده لذا باید پرداخت شود مهریه و ۱/۸ نیز باید پرداخت شود

درود بر شما، توصیه می‌شود به درخواست ایشان عمل کنید، به هرحال ایشان این حق و دین را بر گردن متوفی دارند.

با درود. اجرت المثل حق ایشان است مبتواند مطالبه نماید، همچو مهریه، بهتر است بجای بدنبال راه حل حقوقی بودن به فکر جلب رضایت ایشان باشید، و با مسالمت آمیز موضوع را فیصله دهید (بت زبان خوش).
همه چیز گذراست '
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خواب نیست
مرگ پایان میدهد یکروز این کابوس را...

درصورتی که مادر شما مطالبه می نمایند بهتراست پرداخت نمایید.

درود
بهتر است علاوه بر سهم الارث ایشان سایر حقوق مالی ایشان را پرداخت کنید زیرا بر گردن متوفی دین است و بر تقسیم ارث مقدم است.

باسلام. باتوجه به اینکه امور منزل رو تبرعا و مجانا انجام میدادند اجرت المثل به ایشان تعلق نمیگیرد.

اجرت المثل به مادرتان تعلق می گیرد پس بهتره پرداخت کنید
مهریه +۱/۸ از کل اموال منقول و غیر منقول از سیر تا پیاز +نفقه ۴ ماه و ده روز عده و بعلاوه اجرت المثل