آیا با شکایت شخص ثالث و ارائه قولنامه و بیمه نامه ها و برگ های جریمه میتوانم رفع توقیف بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #79442355

با سلام
بنده مورخ ۱۳۸۶.۶ یک خودرو از نمایشگاه ماشین خریداری کردم به صورت قولنامه چون صاحب سند نبودن برای انتقال و بعد از مدتی دیگه من هم پیگیر نشدم و الان بعد از گذشت ۱۱ سال یه شخصی مورخ۹۸.۱۲ از صاحب سند چک برگشتی داره و حکم توقیف اموال اون شخص رو گرفته.
در تمام این ده سال همه بیمه ها و حریمه ها و معاینه های فنی به اسم بنده بوده الان خودرو توقیف شده.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به عنوان شخص ثالث ورود کرده و مدارک خود را ارائه دهید

با سلام
شما با استناد به مبایعه نامه تنظیمی و اسناد موجود بعنوان شخص ثالث به پرونده ورود و رفع توقیفی خودرو را از دادگاه تقاضا نمایید