روی حواله اقدام کردم و ایشون میگن امانت بوده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۲ #79426046

با سلام بنده قیم مادرم بودم و عزل شدم، مستاجری در ملک مادرم دیوار کوب و کاغذ دیواری زد از من مطالب پول کرد و من بناچار یک چک به ایشان دادم به مبلغ سه تومن که الان حکم و اجراییه گرفته و ماشین من رو توقیف کرده، لازم به ذکر پشت چک شریک ایشان امضا کرد که متعهد بشه از اجاره ملک مادرم به ایشان پرداخت کند، قیم جدید که خواهرم به خاطر خصومت شخصی قبول نکرد
الان من روی کاغذ یک قرار بین خودم و دوتا شریک ایشون و خودشون دارم که طبق اون ایشون متعهد میشن این چک پس از دریافت پول از اجاره بها باید مسترد می کرده و یک حواله بانکی چون اجاره بدهکارن
روی حواله اقدام کردم و ایشون میگن امانت بوده در صورتی که حواله وقتی پول تو حساب باش صادر میشه جنبه امانتی نداره
تو دادگاه شکایت بابت حواله بگم از ایشون بابت اجاره که خودم پرداخت کردم طلبکارم؟
خیانت در امانت بعد از سپردن پول محکوم به چک خودم در دادگستری شکایت کنم که بتوان پول توقیف کنم در حساب دادگستری و به ادعام رسیدگی بشه؟
من تاکسی اینترنت فعالیت میکردم آیا میشه ادعای خسارت بیکار شدن بکنم؟
ماده قانونی بهم معرفی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخصوص حواله ادعای امانت پذیرفته نیست و باید پرداختت شود
در خصوص خسارت ناشی از توقیف خودرو این اممر متصور نیست زیرا صادر کننده چک می بایست وجه آن را در زمان سررسید کارسازی کند و شم موظف به پرداخت بودید
در صورت وجود ادعا مبنی بر عدم بدهی می توانید ادعای برائت ذمه نمایید که در همان شعبه قابل به رسیدگی است