آیا میتوان هزینه شست و شو را از مستاجر گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۲ #79401659

باعرض شلام و خسته نیاشید
ما پس از تحویل خانه از مستاجر متوجه آسیب ها و تخریب بخش هایی از خانه شدیم ولی علاوه بر این ها وی خانه را نیز بسیار کثیف تحویل ما داد به طوری که از شدت چرب بودن هود غیر قابل استفاده شده بود و همه جای خانه چسبناک شده بود و در آشپزخانه به خصوص در کابینت ها غذا و سبزیجات و ادویه ریخته شده بود و سرویس پهداشتی نیز غیر قابل استفاده شده بود و ما ۳ کارگر برای تمیز کردن خانه گرفتیم و هزینه ای بالغ بر۵۰۰ هزار تومان پرداخت کردیم آیا میتوانیم هزینه شست و شو و مواد مورد استفاده را طلب کنیم و یا از پول پیش برداریم ( فاکتور هم داریم )

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مورد خسارت عمدی وارده بلی میتوانید و حق با شماست
ولی در مورد کثیفی خیر و میتوانید درخواست نمایید ابتدا منزل را تمیز کرده و سپس به شما تحویل نمایند و
اثبات ان نیز سخت میباشد و شما بدون توافق با مستاجز ۵۰۰ هزینه تمیز کردید که امکان دریافت ان نمیباشد

با سلام
بهتر است بصورت توافقی در حضور مدیریت بنگاه اقدام نمایید اگر توافقی حاصل نشد از طریق مراجع قانونی اقدام گردد

خسارات عمدی وارده به مورد اجاره را میتوان از مستاجر مطالبه نمود ولی در خصوص کثیفی مورد اجاره نمیتوانید ادعایی داشته باشید .

به مشاور املاکی که قراردادرا تنظیم کرده مراجعه کنید و سعی کنید توافقی موضوع را حل وفصل کنید وگرنه مجبورید که خسارات وارده رل بدوا اثبات کنید

با سلام و احترام
برای برداشت از پول پیش باید با مستاجر توافق کنید
و شخصا نمی‌توانید بردارید
اگر توافق حاصل نشد میتوانید پول را در صندوق دادگستری واریز کرده و تامین خواسته کنید. سپس دعوای خسارت طرح کنید