آیا وکالت تام بعد از فوت موکل از بین خواهد رفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸,۵۱۷ #794

باسلام وخسته نباشی

ملکی است ، فردی که درزمان حیات پدر خانواده به مدت طولانی وکالت نامه قانونی تام الاختیار داشته یکی از افراد خانواده که

ملک فروخته میشود 0 ومالک جدید برای تخلیه منزل شکایت نموده و اول دعوی عودانی و سیس خلع ید و طی مدت طولانی و

دریافت رای مثت و گرفتن رای قطعی از دادگاه تجدید نظر موفق به تخلیه وفروش ملک میشود 0 حال در همان هنگام بقیه وراث از

فردی که دارای وکالت نامه بوده شکایت نموده و رای به گرفتن حکم انداختن به زندان فرد نموده است که درحال حاضر مالک اولیه و

فرد وکیل هر دو چند سالی است فوت نموده اند 0 ( شخص مورد نظر در زندان فوت نمود) 0

ملک فروخته شده توسط خریدار ساخته وبه چند نفر دیگر بطور قطعی وسند زدن فروخته شده است وتقریبا دوسال از آن میگذرد 0

حال وراث اقدام به طرح دعوی و استناد به حکم قبلی فردی که وکالت نامه داشته ودرحال حاضر فوت نموده است (2سال) کرده اند

و بدلیل ارائه نشانیهای غلط وعدم حضور خواهانها که شامل مالکان اولیه و خریداران جدید بوده اقدام به دریافت رای غیابی نموده ا

ند0

حال سوال من این است که تمام ثبت و خرید وفروشها دراین سالها بطور قانونی بوده و مشکل ثبت وغیره نداشته است و روی این

ملک دوبار رای دادگاه و تجدید نظر صورت گرفته است آیا برای خریداران اولیه وفعلی می تواند مشکلی ایجاد کند با این رای غیابی

درحالیکه فردی که وکیل بوده در قیدحیات نیست 0

آیا برای وراث او می تواند مسئله ای را ایجاد نماید 0

لطفا راهنمائی فرموده و طی ایمیل پاسخ مرا بدهید 0

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت عقدی جایز است وبا فوت .جنون وحجر کلا از بین می رود.واگر موکل فوت کند اقدامات وی پس از مرگ غیر نافذ ومستند به تایید وراث می باشد.

این قاعده کلی‌‌ در قرارداد وکالت ‌نیز به دلیل اینکه مبنای آن اعتماد متقابل وکیل و موکل می‌باشد قابل اجراست . هر زمان که موکل این اعتماد را به وکیل از دست داد حق برکنار ‌کردن او را دارد.
‌با فوت موکل نیز ‌این اعتماد پایان می‌یابد چرا که ضرورتا این اعتماد میان بازماندگان موکل و وکیل‌‌‌ وجود ندارد. اگر وکیل، قراردادی را پس از فوت موکل امضا کند این قرارداد ‌غیر نافذ است. زیرا سمت نمایندگی وکیل از موکل پایان یافته بوده است.

موید باشید