آیا تشکیل پرونده بعد از فروختن ماشین مقدور هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۶ #79389325

اینجانب یک سال پیش با یک عابر پیاده تصادف کردم و بدون اطلاع از نحوه کار قانونی مصدوم را به بیمارستان بردم و به ۱۱۰ اطلاع دادم که در بیمارستان صورتجلسه نوشته شد و ماشین هم به پارکینگ منتقل گردید. بعد از ۳ روز با قرار کفالت و فیش حقوقی پدرم ماشین آزاد شد و دیگر خبری از شاکی نبود تا ۵ ماه بعد که اینجانب ماشین را فروخته بودم و یک ابلاغیه برای من فرستاده شد و با حضور در دادگاه رای صادر شد که جزای نقدی آن را پرداخت نمودم و گفتن باید در بیمه ایران تشکیل پرونده بدهم. بیمه هم که رفتم گفتند اصل و کپی برگه سبز و سند خودرو و بیمه نامه را میخوایم که من فقط گواهی نامه و کپی کارت ماشین و کپی کارت خودرو که آن زمان بر روی پرونده داشتم رو دارم.
خواهشا راهنمایی بفرمایید برای تشکیل پرونده؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک را از خریدار دریافت نمایید . بهرحال بیمه بایستی خسارت را بپردازد و نیازی به این مدارک نیست چون در زمان تخصیص بیمه مدارک را دریافت نموده اند .

مدارک را از خریدار بگیرید و بیمه ارایه دهید تا مشکل حل شود وگرنه پلاک شما ممکن است در جای دیگر توقیف شود

سلام
از خریدار کمک بگیرید و مدارک را ارائه کنید.

با سلام
اگر مالک جدید در دسترس نیست که مدارک را برای تشکیل پرونده ببرید با رییس بیمه شهر خود تماس و تقاضای خود را مطرح و در صورت عدم پاسخگویی از بیمه شکایت نمایید