ترک منزل زوج به دلیل پرخاشگری زوجه منع قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۰۵ #79386391

با سلام. دادخواست طلاق یک طرفه داده ام. حدود ۴ ماه به جلسه اول دادگاهی مانده است.
زنم تا رسیدن به جلسه اول هر شب قصد پرخاشگری و آبروریزی دارد واقعا" نمی تونم به خونه برگردم. آیا با دادن نفقه به زنم میتوانم منزل را ترک کنم تا جلسه اول دادگاهی. راهکار قانونی دارد برای این موارد.؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید .

با سلام ووقت بخیر
زوج درهرشرایطی میتواند همسرش را طلاق دهد و باید حق و حقوق مالی همسرش را بپردازد .علی ایحال میتوانید منزل را ترک کنید ولی نفقه ایشان را پرداخت کنید .

سلام - بله یک شماره حساب از خانم داشته باشید و هر ماه خرج و مخارج را واریز کنید. وقتی زمان طلاق ، شکایتی علیه شما جهت پرداخت نفقه کرد می توانید رسیدهای واریز وجه جهت نفقه را به قاضی مربوطه نشان دهید/.