آیا میشود پرونده ای کیفری که توی یه شهر دیگه آغاز شده به شهر دیگه ای انتقال داده بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۵ #79302907

یه پرونده سرقت تشکیل شده توی یه شهرستانی اما الان شاکی از این شهر نقل مکان کرده ولی کل مدارک و دستورات قاضی مربوطه تو این شهر بوده اما شاکی دوباره رفته از شهر خودش اقدام کرده بنظرتون میشه این پرونده انتقال پیدا کنه؟ یا میتونه همون شکایت و از همون شهر خودشون دوباره شروع کنه؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پرونده بایستی در همان شهری که جرم در محل ان واقع شده پیگیری گردد

از آنجا که مطابق قانون ، شکایات کیفری در محل ارتکاب جرم دارای صلاحیت رسیدگی است لذا امکان طرح شکایت مجدد وجود نداشته و باید همان پرونده مفتوح پیگیری گردد .

با سلام
در پرونده های کیفری دادسرای صالح برای رسیدگی دادسرای محل وقوع جرم میباشد و چنانچه قبلا شکایتی مطرح شده باشد مجددا با همان دلایل و مستندات و همان اصحاب دعوا نمیتوان طرح شکایت کرد