خسارت چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۶ #79284372

سلام
بنده یک خودرو به اقای الف فروختم و قرار شد چناچنه از تاریخ ۲۰ آذر جهت انتقال سند حاضر نشود روزی ۵۰ هزارتومان خسارت پرداخت کند ایشون حاضر نشده گواهی عدم حضور دارم اگه الان بخام روزی ۵۰ تومن رو مطالبه کنم تاریخ شروع و اتمام ایام چگونه میباشد واضعتر بگم مثلا بگم از چه تاریخی تا چه تاریخی ایشون باید ۵۰ تومن خسارت بده اینم بگم که هنوزم سند انتقال نداده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه خسارت را تا روز تنظیم سند علیه ایشان مطرح کنید

از تاریخی که موظف به حضور در دفتر اسناد رسمی بوده تا امروز را روزی ۵۰ هزار تومان محاسبه کنید و مبلغ انرا مطالبه نمایید .از تاریخ تقدیم دادخواست تا زمان اجرای حکم نیز روزانه ۵۰ هزار تومان مطالبه نمایید

درود بر شما، می‌توانید از زمانی که دادخواست مطالبه وجه طرح میکنید این مبلغ را تا زمان تنظیم سند قراردهید. بدوا توصیه می‌شود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نیز طرح نمایید.

میتوانی دادخواست مطالبه خسارت روزانه ۵۰ هزار تومان تا زمان تنظیم سند بدین

با سلام شما میتوانید علیه وی دادخواست مطالبه خسارت به میزان روزانه ۵۰ هزار تومان تا زمان تنظیم سند را دهید و همچنین الزام وی به تنظیم سند رسمی را بخواهید.