آیا میشه اموالی از این آقا توقیف کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #79277801

سلام
من از حوالی اسفند ۹۸ با فردی آشنا شدم که ادعای مهارت زیادی در بالا آوردن سامانه های آموزش مجازی و سئو وب سایت ها و ... میکرد؛ من ابتدا برای خرید یک سامانه ۱۰ میلیونی با این آقا وارد صحبت شدم و به مرور زمان برای کارهای خرد و بزرگ دیگه ای هم به ایشون سفارش دادم تا حوالی ابتدای خرداد که ایشون ناگهان یک مرتبه تغییر رویه داد و دیگه تماس های من رو برای ۱۰ روز کلا پایخ نداد و بعد از ون زمان هم من صرفا از طریق یکی از همکاارن ایشون باهاشون در ارتباط بودم و الان هم که تیر ماه هست اون همکارشون از مجموعه شون جدا شدن ( دروغ یا راست اش رو نمیدونم) و دیگه جواب تلفنمن رو نمیده و با یه خط ناشناس بهش زنگ زدم جواب داد ولی تا گفتم سلام صدای من رو شنید قطع کرد
متایافانه هیچ قرارداد کتبی بین ما رد و بدل نشده و این اشتباه از من بوده ولی همه رسید های واریز وجه رو که در مجموع حدود ۶۰ میلیون تومن میشه واتس آپ کردم براش + اغلب صحبت هامون تو قالب ویس بوده تو واتس آپ و جزئیات طرح هایی که ازش خواست رو اون تو گفتم و به عنوان سند موجود هست.
الان ازش فقط شماره عابر بانک دارم که بشه آدرس یا مشخصات و کد ملی در آورد و میخواهم شکایت کنمو توقیف اموال کنم یا هر کار دیگه ای که بتونم با حداقل مبلغ این ۶۰ میلیون رو زنده کنم
چون عملا فقط یه من الان دو تا سایت آماده تحویل داده که کنترلش هم دست خودشه و هر لحظه ممکنه دسترسی من رو قطع کنه
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید و این که اگر بخواهید این پرونده رو قبول کنید
دوم این که آیا میشه اموالی از این آقا توقیف کرد
سوم این که میشه حکم جلب براش گرفت قبل از این که فرار کنه یا مخفی بشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما تنها میتوانید باستناد پرینت بانکی خود دادخواست استرداد وجه را به طرفیت فرد مذکور مطرح کرده و اقدام به توقیف اموالش نمائید . جلب ایشان تا زمان صدور حکم قطعی امکانپذیر نیست .