ندانسته و با حیله وکالت بلاعزل برادرم ازم گرفته راهی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #79272896

باسلام
درمورد وکالت بلاعزل که برادرم با حیله و فریب گرفته ایا راهی برای عزل وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نحوه ابطال وکالت بلاعزل به شرح ذیل است :
استعفای وکیل از وکالت :
در صورتی که وکیل با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی از وکالت بلاعزل استعفا دهد، وکالت بلاعزل باطل و بی‌اثر می‌شود.
ابطال وکالت بلاعزل در دادگاه :
گاهی شخصی که وکالت بلاعزل داده، مدعی می‌شود که اصلا عقد لازمی بین دو طرف منعقد نشده است که وی بخواهد شرط ضمن عقد، عزل وکیل را بپذیرد یا نپذیرد. در چنین مواردی این ادعا با بررسی مدارک و مستندات، شهادت شهود و یا اقرار خوانده (وکیل) قابل اثبات است. در این گونه موارد لازم است تا فرد به دادگاه حقوقی مراجعه و دادخواست ابطال وکالت بلاعزل را ارائه کند.
شایان ذکر است که عوامل دیگری هم باعث فسخ عقد وکالت می‌شوند. این عوامل عبارت‌اند از :
• فوت وکیل یا موکل
• جنون وکیل یا موکل
• از بین رفتن مورد یا موضوع وکالت
• پایان مدت وکالت

با سلام و احترام

در مسئله وکالت بلاعزل و اخذ آن با حیله و نیرنگ امکان عزل وکیل وجود ندارد ولیکن نکات بسیار طلایی در آن انجام وکالت توسط موکل و یا ابطال وکالت نامه هست.