اثبات اعطای سفته بابت تعهد به حسن انجام کار، سلب حق اعسار

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰ #79262760

با سلام و خسته نباشید و سپاس فراوان از شما،
من در شورای حل اختلاف یک فقره سفته بابت انجام تعهدکاری به کسی دادم درحضور قاضی شعبه ولیکن الان متوجه شدم در متن صورتجلسه نوشته حق اعسار را از من ساقط کرده آن شخص. قبل از طرح دعوی در شعبه حقوقی بنده اظهارنامه از طریق دفترقضایی ارسال کردم که شکایت در مورد سفته وجاهت قانونی ندارد و بایستی مرجوع کند ولیکن الان ابلاغیه شکایت از طرف برام اومده. اولا چطور ثابت کنم که سفته‌ها برای حسن انجام کار بوده؟ دوما در صورت محکومیت می‌توانم دادخواست اعسار بدهم با توجه به اون نوشته که اعسار را از خودم ساقط کردم؟ ممنونم از لطف شما.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شهادت شهود و ارائه صورتمجلس شورا میتوانید ثابت نمایید.میتوانید اعسار مطرح نمایید.

سلام ، در صورت تنظیم گزارش اصلاحی مطابق مفاد آن اجرا خواهد شد.

سلام اگر گزارش اصلاحی تنظیم شده طبق آن عمل خواهد شد ولی در خصوص اعسار امکان طرح موضوع وجود دارد

با سلام
در مورد اوصاف سفته و حق طرح ادعای اعسار بایستی مطابق با گزارش اصلاحی که در شورا تنظیم و صادر شده عمل شود.

با سلام. در مورد اثبات ضمانی بودن سفته باید در خود سفته یا قرارداد کار یا مکتوب دیگری به این مورد اشاره شده باشه با بینه هم قابل اثبات است ، اعسار هم امری حادث است و از پیش ساقط کردن حق اعلام اعسار موضوعیت ندارد.

سلام

بموجب صورتجلسه منشا امضا سفته میتوانید تضمین بود سفته ها را ادعا کنید یا با شهادت شهود هم قابل اثبات است
امکان تقاضای اعسار دارید و نتیجه بستگی به نظر قاضی دارد

سلام اگر موارد مذکور بصورت گزارش اصلاحی باشد طبق همان باید عمل کردد