میشه پرونده حقوقی رو با کیفری که هر دو‌ رای قطعی صادر شده با هم ادغام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۵ #79250788

با سلام و خسته نباشید.دو فقره چک به مجموع مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان در سال ۹۵ شکایت کیفری غیابی کردم. طرف و جلب کردم و با ضمانت فیش حقوقی خانمش فعلا ازاد شد. و مجددا رای قطعی تجدید نظر به نفع بنده صادر شد همزمان شکایت حقوقی هم برای مبلغ چک و تاخیر تاییده هم انجام دادم.جمعا ۵۰۰ میلیون شده.در حقوقی هم جلب کردم طرف و و زندان رفته.با سند فعلا ازاده به خاطر کرونا به مدت ۲۰‌ روز. ایشان اعسار زدن در حقوقی برای پرداخت ولی ضمانت پرداخت نداره.ممکنه قسط هاشو پرداخت نکنه و فراری بشه.ایا میشه پرونده حقوقی رو با کیفری که هر دو‌ رای قطعی صادر شده با هم ادغام کنم.و مبلغ ۵۰۰ میلیون رو که اگر اعسار هم ‌زد و اقساطو پرداخت نکرد از فیش خانمش کسر کنن.؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ضرر و زیان شما در شکایت کیفری مطرح و در آن رسیدگی و حکم صادر شده باشد امکان با هم بودن را دارد لاکن در صورتی که به صورت جداگانه طرح دعوی نموده باشید این امکان نیست و باید به صورت جداگانه اقدام نمایید

با سلام
خیر این امکان برای شما وجود نخواهد داشت .

درود
خیر امکان پذیر نمی باشد.

اگر دادخواست حقوقی را به عنوان ضرر و زیان به دادگاه کیفری رسیدگی کننده به اتهام صدور چک بلامحل تقدیم کرده و رای پس از رسیدگی توامان صادر شده باشد ، دادنامه صادره در اجرای احکام کیفری اجرا شده و موضوعات حقوقی و کیفری در قالب یک پرونده اجرایی انجام میگیرد . ولی اگر دادخواست حقوقی را به صورت مجزا در محاکم حقوقی مطرح نموده باشید امکان اجرای توامان وجود نخواهد داشت .

خیر.ضمانت خانم برای پرونده کیفری و تحمل حبس به جرم چک بلا محل بوده و ربطی به پرونده حقوقی ندارد.