چطور باید ثابت کنم کار اوست و خواهان مجازاتش باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #79246366

بنده مدتی پیش با شخصی درگیر شدم و او را کتک زدم اما او که در منطقه خودشان بود اصرار داشت دعوایی نکنیم. اما بنده چون عصبانی بودم به صورت او ضربه ای وارد کردم و به او فحش ناموسی دادم که همین امر باعث شد او نیز مرا کتک بزند در این اثنا کسانی که قصد جدایی ما را داشتند به صورت هر دوی ما ضرباتی وارد کردند که به من نیز برخورد کرد و موجب خونریزی شد. اما واقعا نمیدانم از طرف او بود یا اشخاص میانجی.. ضمن اینکه دلیل دعوای من با طرف به دلیل اصرار او به ازدواج با خواهرم بود که از هر طریقی اقدام می کرد و البته مدتی نیز با خواهرم برای رسیدن به تفاهم ارتباط داشتند و عکس دارند و حرفای عاشقانه. او این مطلب را در جواب فحش ناموسی من گفت. بنده از پزشکی قانونی استعلام گرفته ام که بینی ام ضربه خورده. چطور باید ثابت کنم کار اوست و خواهان مجازاتش باشم؟ او نه تنها سو پیشینه ندارد که حسن سابقه در محل و مسجد و دانشگاه نیز دارد و همه اذعان دارند که پسر مذهبی و مثبتی است. ضمنا در پیامک دادن به هم حرفایی زدیم از جمله اینکه بنده اقرار کردم که آن توهین ناموسی را کرده ام و از طرفی چون عصبانی بودم او را به حیوان و ... خطاب کردم. البته او هم به شخص من توهین کرد اما نسبت دار نبود و نوشته بود که سوزش تو از جاییه که خواهرت عاشق منه و عکس داریم. ( البته اینو دروغ نمیگه چون خونوادم در جریانن)....حالا با این وضعیت من که شکایت کرده ام و میخواهم او را به زندان بیندازم باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما خود مجرم هستید و در صورتی که در جلسه دادرسی،ایشان علیه شما شکایت نمایند احتمالا شما جلب خواهید شد
در خصوص ادعای خود نیز،قابل استناد نیست و رد میگردد

شما اگر در نهایت بتوانید اثبات کنید که کار ایشان بوده فقط محکوم به پرداخت دیه می شود