بعد از چند ماه که پول رو پس داد، از من شکایت کردند که پول رو به من قرض دادند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #79231185

با سلام من پروندم حقوقی و به شرح زیر میباشد من با اقایی ازدواج موقت کردم و ۱۵ م بهشون پول به صورت قرض دادم و بعد از چند ماه میخواستم ماشین بخرم گفتم بهم پس بده و اون هم اومد و در مغازه فروشنده ماشین کارت کشید بعد از دو ماه ماشینم منو توقیف کردند و متوجه شدم از من شکایت کردند که پول رو به من قرض دادند و با توجه به اظهارات شهود شورا رای رو به نفع من داد اما پرونده رفت دادگاه حقوقی برای تجدیدنظر این اقا درخواست استعلام پیامک داشتند الان دو ماه میگذره اما هنوز خبری نشده من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است مراتب را حضورا پیگیری نمایید و ضمنا در صورت امکان اگر شاهدی دارید از دادگاه تقاضای صدور قرار استماع شهادت شهود نمایید

موضوع با شاهد قابل اثبات است. ۲نفر شاهد مرد به شورا معرفی کنید.