در دادخواست علاوه بر مبلغ سفته تاخیر تادیه را نیز میتوانم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۰ #79197745

با سلام
بنده در جریان یک پرونده حقوقی خرید یک ملک با شخصی به میزان مبلغ معینی به توافق رسیده ام که به جای ملک آن مبلغ را بگیرم.ایشان نیز طی یک صورت جلسه به همان میزان سفته به بنده داد به سررسید تاریخ ۹۹/۶/۱. ایشان در نقد کردن سفته کوتاهی میکند. آیا در دادخواست تنظیم به دادگاه علاوه بر مبلغ سفته تاخیر تادیه را نیز میتوانم مطالبه کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله
قابل مطالبه می باشد

سلام و درود
در خصوص مطالبه خسارت تاخیر تادیه آنچه مورد بحث و اختلاف است مبدا محسابه این تاخیر است
برخی قائل به این هستند که مبدا محسابه در خصوص اسناد تجاری همچون چک و سفته همان سررسید است و برخی مبدا را زمان مطالبه دارنده و تقدیم دادخواست میدانند
خاصتا در خصوص سفته رویه عملی غالب محاکم به این شکل است که مبدا محاسبه را تاریخ اظهار و دادخواست لحاظ میکنند
البته این موضوع منافاتی با مطالبه تاخیرات حین طرح دعوی ندارد
بلکه در خصوص نتیجه و حکم صادره است

با سلام
در صورت شامل شدن تاخیر تادیه ، میتوان هم مطالبه اصل وجه و هم تاخیر تادیه ان را تقاضا نمود

بله در دادخواست مطالبه سفته خسارت تاخیر تادیه را نیز عنوان کنید

سلام بله حتما در دادخواست بیاورید

باسلام
بله امکان مطالبه ضمن یک دادخواست وجود دارد.

درود
بله می توانید مطالبه کنید.