فسخ نکاح در چه صورتی امکان پذیر می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۷۲ #79196

خانم من در یک پیامک اقرار کرده که قبل از ازواج خودش با انگشت ازاله بکارت کرده واین را ازمن مخفی کرده بود من با اولین رابطه جنسی متوجه شدم که بکارت نیست اما برای حفظ ابرو چیزی نگفتم ایا باگذشت 8ماه زندگی مشترک میتوانم دادخواست فریب در ازدواج بدم وفسخ نکاه کنم؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بکارت شرط بنایی است، در صورت ازاله بکارت حق فسخ دارید ولو ازاله بکارت ناشی از اکراه یا بیماری یا افتادن از بلندی بوده و دختر هم مطلع نباشد؛ همچنین اگر بعد ازدواج معلوم شود با زوجه جماع شده، مشروط له حق فسخ خواهد داشت ولو این که پرده بکارت سالم و موجود باشد، زیرا شرط بکارت عرفا شرط عدم نزدیکی را نیز در بر می گیرد. بکارت شرط بنایی است، در صورت ازاله بکارت حق فسخ دارید ولو ازاله بکارت ناشی از اکراه یا بیماری یا افتادن از بلندی بوده و دختر هم مطلع نباشد؛ همچنین اگر بعد ازدواج معلوم شود با زوجه جماع شده، مشروط له حق فسخ خواهد داشت ولو این که پرده بکارت سالم و موجود باشد، زیرا شرط بکارت عرفا شرط عدم نزدیکی را نیز در بر می گیرد.

توجه داشته باشید که حتی در صورت اثبات این مورد در دادگاه نمی شود نکاح را فسخ کرد و از مصادیق فسخ نکاح نیست

موید باشید