برای دریافت الباقی رهن باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #79180860

باسلام حدود دو هفته پیش موجر بنده حکم تخلیه فوری گرفته که با مراجعه به دادگاه بعد کسر طلب ایشون قرار شد الباقی طلبم از رهن منزل را بپردازه تا منم تا روز ۲ بهمن ملک را تخلیه کنم ولی ایشون تا امروز اینکار رو نکرده و الان پیام داده حکم ماده ۶۴ رو گرفته، لطفا راهنمایی بفرمایید چقدر زمان دارم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیین نامه اجرایی قانون روابط موجر و مستاجر
‌ماده ۲۰ - چنانچه موجر مبلغی به عنوان ودیعه یا تضمین یا قرض الحسنه و یا سند تعهد آور و مشابه آن از مستاجر دریافت کرده و در سند اجاره (‌عادی‌و یا رسمی) درج شده باشد یا توسط خود موجر عنوان شود در این صورت تخلیه و تحویل مورد اجاره به موجر موکول به استرداد سند یا وجه یاد شده‌به مستاجر و ارایه رسید آن به ضمیمه در خواست تخلیه به مرجع قضایی و یا ارایه آن به دایره اجرای ثبت و یا سپردن آن بر حسب مورد به دایره اجرای‌دادگستری و یا دایره اجرای ثبت می‌باشد.
‌تبصره - در صورتی که ودیعه یا تضمین یا قرض الحسنه و یا سند تعهدآور و مشابه آن در سند اجاره (‌عادی و یا رسمی) ذکر نشده باشد و توسط موجر‌نیز هنگام در خواست و تقاضای تخلیه مطرح نشود و مستاجر از این جهت مدعی حقی شود می‌تواند طبق ماده (۵) قانون اقدام به احقاق حق خود‌نماید.