چطور بی گناهی خودم را اثبات کنم و همچنین از شاهد که شهادت دروغ داده شکایت و اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #79166045

سلام در یکم اسفند ۹۸ در منزل خود توسط رییس پلیس فتا دستگیر شدم و به آگاهی منتقل شدم و اتهام سرقت از کارت شخصی را به من زدند
و به دادسرا فرستادند . دادیار بدون اینکه اجازه حرف زدن به بنده بدهد با استناد به ۱۸ مرتبه تماس از شماره ای با شماره موبایل بنده و شهادت صاحب خانه ام مبنی بر مراجعه پست به درب منزل و تحویل بسته‌ای به شخص ایشان که به من تحویل دهد متهم به کلاهبرداری رایانه‌ای با عنوان سرقت از کارت بانکی به مبلغ ۴۱۰۰۰۰۰۰ تومان کردند. سپس دادیار مربوطه قرار وثیقه به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان و تحمل حبس به مدت پنج سال را صادر کرد و فورا مرا به زندان اوین منتقل کردند.
*نکته مهم: طبق پرینت دریافتی از شرکت ایرانسل توسط پلیس فتا بنده به هیچ کدام از ۱۸ تماس ذکر شده پاسخ نداده ام و تمام تایمر ها صفر می‌باشد.
با پیگیری خودم از پست جهت اطلاع از بسته ذکر شده هیچ گونه مرسوله ای با نام و کد ملی و آدرس سکونت بنده در اطلاعت پست وجود ندارد
همچنین طبق کشف شدن فاکتوری که مشخص کننده خرید اینترنی دو دستگاه تلفن همراه از کارت بانکی ذکر شده نام و نام خانوادگی خریدار و آدرس خریدار که در فاکتور ثبت شده هیچگونه ارتباطی به من ندارد .
نکته مهم : در یکم اسفند ۹۸ مرا به زندان اوین فرستادن بعد از گذشت یک هفته با پیگیریهای پدرم جهت یافتن راهی برای بیرون آوردن من از زندان ، و عدم تایید سند به عنوان وثیقه از سوی کارشناس قضایی ، تنها راه رهایی من از زندان دادن خسارت شاکی پرونده بوده که پدرم با کلی دردسر مبلغ ۴۱ میلیون را از دوستان و آشنایان قرض کرده و به شاکی که حتی خودش اقرار نمود مرا نمی‌شناسد و از فرد دیگری شکایت کرده است داده و رضایت ایشان را نسبت به بنده گرفت که بنده در تاریخ ۸ اسفند ۹۸ با قرار فیش حقوقی از زندان آزاد شدم .

چطور بی گناهی خودم را اثباط کنم و همچنین از شاهد که شهادت دروغ داده شکایت و اعاده حیثیت کنم و همچنین خسارت وارد شده به بنده و مبلغ داده شده به شاکی را اکنون بعد از گذشت هفت ماه مطالبه کنم .
در این هفت ماه پلیس هیچگونه اقدامی جهت دستگیری فردی که شاکی از او شکایت کرده، صورت نگرفته است .

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در صورتی می توانید علیه شاه اقامه دعوا کنید که جرم نبودن عمل انتسابی را ثابت نماید

با سلام
ابتدا بایستی مدارکی و شواهدی به دادگاه ارایه نمایید که اثبات بر بیگناهی شما نماید و تا بیگناهی شما بر دادگاه محرز نشده است شما نمیتوانید بر علیه شاهد دروغین اقامه دعوی و اعاده حیثیت نمایید .

با توجه به اسناد مدارک مستندات که بتوان اثبات کرد شما بی گناه هستی علیه شاکی به جرم تهمت دروغ افترا .لطمه به آبرو ،احاده حیثت آبرو شکایت کنید