آیا میتوان باعث جلوگیری از پارک؛ ملک پیلوت کرد یا نه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۵ #79165415

با سلام خدمت کارشناسان محترم
ملکی ۷ واحد با پیلوت که ۶ جای پارکینگ دارد و یک قسمت آزاد جهت ورود و خروج میباشد به تازگی ملک پیلوت به فروش رفته و صاحبخانه با توجه به مشاعی بودن تقاضا پارک نمودن در قسمت ورود و خروج نموده که با توجه به مزاحمت رفت و آمد تمامی همسایگان مخالف پارک کردن ایشان هستن ولی ایشان (ملک پیلوت) گفته چون پارکینگ مشاع است اونم حق داره استفاده کند و اگر اجازه کار داده نشود قفل پارکینگ خراب میکند و ماشینشو پارک میکنه حالا تکلیف چیست همسایگان مخالفند چون محل رفت و آمد و عملا باعث مزاحمت دیگر خودرو ها میشود و اونم(ملک پیلوت)میخواد به زور پارک کنه ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام ایزد منان
در خصوص املاک مشاعی هرگونه تخریب - تسلیم و یا در اختیار گرفتن باید با اذن بقیه شرکا باشد در اینجا باید اذن همسایگان وجودداشته باشد که باتوجه به اعتراض وجود ندارد لذا عمل وی در حکم مزاحمت و ممانعت از رفت و امد سایر همسایگان است ومطابق قانون رفتار خواهد شد .

در املاک مشاع رضایت کلیه مالکین ضرورت دارد

با سلام
مشاعات به همه مالکان اختصاص دارد.با ایجاد مزاحمت نمی تواند استفاده کند.البته باید مبایعه نامه را نیز بررسی نمود.

درود
استفاده شخصی از مشاعات باید با رضایت تمامی مالکین باشد .‌ در صورت تخریب یا ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت نمایید .

اگر بطور کل پارک کردن ایشان مانع عبور ومرور خواهد شد پس ایشان اجازه پارک ندارد.و شکستن قفل نیز غیر قانونیست.مورد را از طریق شورای حل اختلاف محل باید پیگیری و تعیین تکلیف نمایید.

درود بر شما، در آپارتمان ها استفاده از مشاعات بدون اذن تمام مالکین ممکن نخواهد بود. ایشان حق تخریب قفل را نیز نخواهند داشت، در اینصورت با ایشان وفق قانون رفتار خواهد گردید.

استفاده از مشاعات با توافق تمام مالکین میسر است و نحوه استقاده نباید به گونه ای باشد که ایجاد مزاحمت نماید .