دیرکرد این مدت سه سال هم می توانم بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۲ #79004611

باسلام.یکی از همکارانم از چک من برای قولنامه منزلش استفاده کرد و شماره چک در قولنامه هست. الان بعد از سه سال پول منو نمیده. حتی در پیامکهایش دارم که نوشته پولتو نمیدم جز اون قولنامه که در بنگاه املاک شماره چک دارد مدرک دیگری ندارم. بنگاه دار هم می گوید با نامه قضایی بیا بهت کپی قولنامه رو بدم.میتوانم به پولم برسم؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، بله از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه چک و خسارات و استعلام از بنگاه به عنوان شاهد کنید

دادخواست مطالبه وجه چک را به دادگاه تقدیم نمایید

با سلام
با استناد به قولنامه تنظیمی که مشخصات چک در ان قید شده است و نیز پیام هایی که شخص بدهکار برای شما ارسال نموده برای احقاق حق خویش از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .

سلام
وقت بخیر
اسناد تجاری وصف تجریدی دارند. به این معنی که بدون توجه به منشا طلب نیز وجه این اسناد قابل مطالبه می باشد. لازم است برای استرداد چک نوع رابطه خود و همکارتان را اثبات نمایید.

با سلام
شما میتوانید برای مطالبه ی مبلغ چک وهمچنین تاخیر در تادیه ی مبلغ چک شکایت کنید با ارائه ی مدرک مثل پرینت پیامک

اگر توافقی ندارید که ایشان باید مبلغ چک را مسترد کند چون با اراده خود چک داده اید متاسفانه خیر.

سلام چنین متوجه شدم که شما چکی در اختیار همکارتان قرار داده و ایشان به عنوان وجه خرید خانه هزینه کرده و چک از حساب شما پاس شده است، شما بفرض اثبات اصل موضوع، از زمان مطالبه (باز نیاز به اثبات دارد) استحقاق دارا شدن اصل و خسارت تاخیر تادیه را پیدا می کنید