آیا در شرکت سهامی خاص می توان از اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود استفاده کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۷۹ #790

با سلام . یک شرکت توسط سه برادر تحت شرکت سهامی خاص به ثبت رسیده و بنده ۲۰ سهم از ۶۰ سهم یک نفر از سه شریک شرکت سهامی خاص راطبق قولنامه و بدون امضاء دو شریک دیگر خریداری کرده ام . متاسفانه فروشنده به بنده مجددا سهم فروخته شده به من رابا تنظیم صورتجلسه و با امضاء شرکا دیگر به شخص دیگری منتقل کرده است. اساسنامه مربوط به مقررات شرکت با مسئولیت محدود است و در بندی از آن در خصوص انتقال سهام مقرر شده که باید با موافقت اکثریت اعضاء باشد حال دو سئوال از خدمتتون دارم
۱- آیا بنده می توانم بعنوان مالک ۲۰ سهم از ۶۰ سهم نقل و انتقالات صورت گرفته را باطل کنم
۲- آیا اسانامه شرکت بامسئولیت محدود در شرکت سهامی خاص قابل استناد و معتبر می باشد.
لطفا راهنمایی بفرمائید. با تشکر.

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

پیرو سوالی که مطرح کردید، باید عرض کنم که هر نوع تغییر در شرکت، از جمله تغییرات در میزان سهام، باید با موافقت کلیه اعضا انجام شود. و هر اساسنامه در نوع شرکت خود کاربرد دارد.