چقدر طول میکشه تا حسابم باز بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۵ #78999911

با سلام
من یه پرونده تو شورای حل اختلاف داشتم که یه مبلغی رو محکوم به پرداخت شدم و حسابم مسدود شد
مبلغ رو به حساب دولت پرداخت کردم و اجرای احکام گفت که سیستمی حسابت رو باز کردیم .
ولی به بانک که مراجعه میکنم همچنان حساب بسته است .
ممنونم از توجهتون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
هر وقت نامه را به بانک ارسال کنند بانک مکلف به رفع توقیف است.

سلام .چنانچه از طریق سیستم بانک مرکزی مسدود شده باشد معمولا چند روز زمان میبرد جهت تسریع در رفع انسدادب اجرای احکام مرلجعه کنید و پرینت دستور رفع انسداد را از دادورز بگیرید و ب بانک‌مربوطه تحویل دهید

درود بر شما، بهتر است از طریق اجرای احکام مجددا پیگیری کنید تا رفع انسداد صورت گیرد، قانونا بایستی تا ۷۲ ساعت حساب باز شود.

سلام
طبیعتا ۲۴ ساعت حداقل طول میکشد.اما صبور باشید

درود
معمولا حدود هفتاد و دو ساعت زمان میبرد .‌

رفع انسداد معمولا بین ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت زمان میبرد هرچند که اجرای احکام تا یک هفته را طبیعی میداند!