آیا راهی هست حضانت ازش گرفته بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #78981323

من از همسر سابقم جدا شدم چیه دختر ۶ ساله دارم که بعد از ازدواج مجددم حضانت به اون داده شد که هر هفته میبینمش اما همسرش و خودش به بچه رسیدگی ندارن داعم بدنش زخم و کبوده و اینکه بچه میخواد پیش من بمونه آیا راهی برای حضانت ازش گرفته بشه هست؟ چون ۴روز بیشتر پیش من بوده رفته ممانعت شکایت کرده چون گفتم مهریه مو بده بعد بچه ببر آیا حکمی داره به خاطر ۴روز؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کودک نیاز به تربیت صحیح وآموزش دارد واگر پدر ازکودک بدرستی مراقبت نکند ( عدم مراقبت ازکودک ) همچنین تکرار صرب و جرح ، حق حضانت از اوسلب خواهد شد.

سلام
عدم صلاحیت شوهرتان را اثبات کنید

با سلام چون شما سو نیت نداشته اید دادگاه نباید شما را محکوم کند ولی در عین حال رویه دادگاه ها متفاوت است. شما می توانید عدم صلاحیت شوهرتان را اثبات کنید تا حضانت را قاضی لغو کند