نحوه کسر اجور معوقه از ودیعه مستاجر با دریافت اجرائیه

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۴ #78947770

سلام، مستاجر من نزدیک شش ماه هست پول اجاره‌ رو نمیده. من برای سه ماه اول رفتم شورا و درخواست اجور معوقه داشتم و حکم دادن و بعد از چهل روز قطعی شد و الان هم دوباره برای دو ماه جدیدش شکایت کردم. سوالم اینه در زمان پایان اجاره و سپردن مبلغ ودیعه در صندوق دادگستری، این اجرائیه‌ها رو چگونه می‌تونم از اون مبلغ ودیعه کسر کنم که مستاجر بر نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با یک درخواست ساده از اجرا احکام این امر امکان پذیر است

درخواست توقیف اموال مستاجر را نمایید و سپس با هماهنگی اجرای احکام از مبلغ ودیعه برای جبران بدهی ها کسر نماید.

سلام طبق ماده ۴ قانون روابط موجر و مستاجر گواهی لازم مبنی بر مطالبه اجور معوقه به دایره اجرای مربوط به تخلیه فوری ارائه دهید تا ار پرداخت آن بخش از ودیعه خودداری شود .

با درود، معمولا در قراردادهای آماده بندی برای اختیار مالک برای کسر از ودیعه می گذارند اگر این بند در قرارداد شما موجود نیست و برای فسخ هم امکانی نباشد، می توانید با ثبت دادخواستی کل مبالغ را بخواهید بهتر است به یک وکیل حرفه ای بسپارید تا قبل از اتمام موعد اجاره کل مبلغ را بگیرد با توجه به اینکه ممکن است چندین ما نیز طول بکشد و بیشتر ضرر کنید

با سلام
پس از واریز مبلغ ودیعه به صندوق دادگستری، از اجرای احکام مربوطه که اجرائیه های اجاره بهای معوقه را در دست اقدام دارد، توقیف ودیعه و وصول مبالغ از آن را درخواست نمایید.

باسلام شماازمبلغ ودیعه اجاره رابرداشت کنید مابقی رابسپارید به صندوق دادگستری .البته متن قراردادجهت مشاوره صحیحترمیبایست بررسی گرددواین تنهاپاسخ براساس کلیات بود.

سلام با توجه به اجراییه های صادر شده در اجرای احکام تقاضای توقیف مبلغ ودیعه را نمایید