کسر از آمار و اعاده پرونده چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۳۶ #78929870

با سلام خسته نباشید
من یه شکایت داشتم بابت ترک انفاق که رای بدوی قرار منع تعقیب صادر شد و در اعتراض، اعتراض تایید و رای رد شد و حالا یه ابلاغ و تصمیم نهایی با این متن برام اومده
پرونده فوق با قرار جلب به دادرسی از سوی دادگاه به این شعبه اعاده شده لذا پس از انجام مقرره مورد نظر دادگاه از آمار کسر و اعاده می گردد
معنیش چی هس؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به نقض قرار منع تعقیب و صدور دستور جلب دادرسی ، پرونده پس از اعاده به دادسرا منجر به صدور کیفرخواست گردیده و بدنبال صدور کیفرخواست پرونده از آمار کسر و برای رسیدگی به دادگاه ارسال شده است .

بسمه تعالی : فرض سوالات مذکور بصورت تیتر وار پاسخ شما بزرگوار رو تقدیم میکنم
۱:در مورد جلب به دادرسی یعنی مشتکی عنه مجددا در شعبه بدوی ( دادیاری ) باید حاضر شود و مجددا پرونده بررسی گردد ضمن اینکه باید ضامن هم معرفی نماید ( احتمال قوی ) زیرا از نظر دادگاه پرونده دارای ابهاماتی است که در بررسی مجدد باید تکمیل گردد( به احتمال قوی دادگاه مشتکی عنه را مجرم تشخیص داده و چون شخص مجرم باید متحمل قرار گردد و در پرونده ثبت گردد معمولا جلب به دادرسی صادر میشود : البته موارد دیگری هم هست اما با توجه به شکایت شما نظر شخصی این حقیر تقدیمتان گردیده)
۲-از آمار کسر گردید ( به عبارت عامیانه و ساده )به معنی اینکه دادگاه بدون صدور حکم پرونده را به حالت اول اعاده نموده و به شعبه دادیاری برای تحقیق ودادرسی مجددبدوی برگشت داده تا پس از رفع ابهامات و دستورات جدید بررسی و حکم مقتضی صادر گردد.