میخواهد قرارداد رو فسخ کنه و پول رهن رو به نام کسی دیگه واریز کنم؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۷ #78928937

با سلام
من خانه به یک نفر رهن کامل دادم الان بعد از دوماه طرف رفته زندان و میگه میخام قرارداد رو فسخ کنم و پول رو به نام کسی دیگه واریز کنید من باید چیکار کنم؟
آیا نوشتن تعهد پشت قولنامه در زندان و تایید در زندان کافیه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
زندانی می تواند از طریق مددکاری زندان متنی را تنظیم و امضا کند و گیرنده آن را مشخص کند و آن شخص برای دریافت مراجعه کند به زندان.

بله
درحضور معاونت زندان اجاره نامه را اقاله کنید وبه امضا ومهر زندان و مستاجر برسانید

درود بر شما، منعی در این مورد نیست، لذا ایشان میتوانند از طریق نامه ای از زندان، جهت اعلام فسخ اقدام نمایند، یا وکیلی برای این امر مشخص کنند، لکن اقاله از طریق راه دوم برای شما معقول تر است.

با سلام درصورتیکه ایشان در زندان هستند متن دقیق را تنظیم نمایید و علاوه بر امضا و اثر انگشت از مسئول زندان بخواهید متن را مهر بزنند .

بله، نامه از درون زندان با تایید قاضی ناظر و دادگاه، مورد استناد و قابل قبول میباشد و میتواند درخواست فسخ دهد و با ذکر شماره حساب و شخص مربوطه میتواند مبلغ ودیعه را بهمان حساب واریز نمایید.

درود
توافقات خود را با ایشان یا وکیلشان مکتوب نمایید تا معتبر و قابل استناد باشد .

باسلام
چنانچه مستاجر طی یک درخواست و با امضا و اثر انگشت این عمل را انجام دهد و شخص ثالث را برای واریز آن مبلغ رهن و اعلام شماره حساب باشد که خیلی بهتر و مفیدتر خواهد بود.