اگر اعتراضم قبول شد تاریخ ابلاغ اجراء مهریه تاریخ جواب اعتراض است یا همان تاریخ اولین اجرا که خرداد ماه بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۴ #78922572

با سلام عرض ادب. همسرم خرداد ماه امسال مهریه اش را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشت. با توجه به سند ازدواج مهریه ایشان سکه بهار آزادی(طرح قدیم) بوده. ولی قسمت اجراء اداره ثبت قیمت امامی حساب کرده که گرانتر است، حالا با توجه به اینکه چند ماه گذشته و الان من متوجه شدم میتونم اعتراض کنم؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اشتباه اداره ثبت شما می توانید اعتراض نمایید

بله می توانید اعتراض نمایید

درود
بله حق اعتراض برای شما وجود دارد۔

با سلام
روند اجرای مفاد سند عقد ازدواج جهت وصول مهریه به این شکل است که دفتر ازدواجی که عقد را جاری کرده با تقاضای زوجه نسبت به صدور اجرائیه اقدام و مراتب را به زوج ابلاغ نموده و اجرائیه را پس از وصول نتیجه ابلاغ به دایره اجرائیات ثبت اسناد محل ارسال میکند. اجرائیات ثبت نیز زوج را جهت تعیین تکلیف و تعیین نحوه پرداخت مهریه زوجه دعوت به حضور در ثبت مینماید.
اگر این مراحل سپری شده و شما مطلع نشده اید (بالاغیه به شما نرسیده ) میتوانید به ثبت اسناد مراجعه و اعتراض خود را به نحوه محاسبه مهریه تسلیم نمایید.
علی کل حال اگر سند رسمی ملک یا خودرو به نام شما نباشد ثبت عملا نمیتواند نسبت به وصول مهریه اقدام کند و زوجه باید به دادگاه خانواده مراجعه نماید.

باسلام
بله شما میتوانید اعتراض کنید