هزینه خسارت رو طرف نمیدهد؛ آیا میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۴ #78876523

سلام من حدود دو ماه پیش تصادفی با یک خودرو دیگر کردم که طرف مقصر بود و توافق کردیم که خسارت رو بده چون اشنا بود اعتماد کردم ولی الان هزینه خسارتی که خودم کردم رو طرف نمیده ایا میشه از طرف شکایت کرد یا نه شاهد هم سر صحنه تصادف هم دارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه خسارت را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود
بله دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایید.

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس بدهید

با سلام
بله امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد.

باسلام میتوانید دادخواست خسارت را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه دهید

با درود
میتوانید خسارت خود را با جلب نظر کارشناس مطالبه نمائید.
بدوا به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه ثنا ثبت نام و دادخواست خود را ثبت بفرمایید.

سلام . امکان تقدیم دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناسی وجود دارد