امکان مراجعه به دندانپزشک و انجام کامل عصب‌کشی به دلیل قصور قبلی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳ #78839180

با سلام، من یکی از دندون‌هام رو عصب‌کشی کردم و متاسفانه کامل انجام نشده و دندون من باید مجدد عصب‌کشی بشه. من می‌تونم به پزشکم مراجعه کنم و این خواسته رو داشته باشم که دندونم رو بدون دریافت هزینه عصب‌کشی کنه؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر پزشک نسبت به عصب کشی مبلغ کامل دریافت نموده است میبایست نسبت به تکمیل آن اقدام نماید.

سلام اگر پول را کامل دریافت کرده اند بله

سلام، هر کس متعهد به انجام تعهداتش بر اساس قرارداد یا عرف اون تخصص هست.
دندانپزشک هم باید بر اساس قراردادی که با شما داشته و استاندارد تحصصی عمل کنه، اگه ناقص انجام داده موظف به تکمیل اونه و اگر موجب زیان و آسیب شده مکلف به جبران اونه...اگه قبول نکرد طبعا باید از طریق نظام پزشکی یا مرجع قضایی پیگیری کنین

با درود ، اگر کار قبلی شودکامل انجام نداده و ناقص مونده و شما هم هزینه کامل اون عمل را پرداخت کرده ای، پزشک هم باید کارشو تکمیل انجام بده.چون هزینه ی کامل اون کارو اخذ نموده

بله پزشک باید این اقدام را انجام نماید.

سلام وقت بخیر
اگر پزشک معالج هزینه عصب کشی را کامل دریافت ولی عصب کشی را بصورت نصفه و نیمه انجام داده،می توانید انجام صحیح و کامل آن را از وی بخواهید.

با سلام
اگر پزشک محترم تعهد خود را به نحو صحیح و کامل ایفا نکرده اند می توانید از ایشان تقاضا نمایید اقدامات لازم را در این رابطه انجام دهند.