آیا با پلاک ثبتی میتونم کارمو انجام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۵ #78816366

سلام
پدرمن فوت کرده دارای اموال وکالتی و چند مغازه سرقفلی است ولی هیچ کدام از اسناد دست من نیست من درخواست تقسیم ترکه دادم ولی دادگاه اصل سند و میخواد ...آیا با پلاک ثبتی میتونم کارمو انجام بدم؟ و اینکه دادگاه به من نامه نمیده برای گرفتن استعلام از اداره ثبت و اداره ثبت هم نامه دادگاهو میخواد و من موندم چیکار کنم و اینکه وراث دیگه چون دارن از اموال استفاده میکنن حاضر نیستن نه اسناد بدن و نه در دادگاه شرکت کنن لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ضمن درخواست تحریر ترکه میتوانید درخواست استعلام نیز بنمایید.

درود
ابتدا درخواست تحریر ترکه کنید که شورا تحریر ترکه را انجام می دهد.

با طرح دعوی تحریر ترکه و اعلام مشخصات اموال میتوانید درخواست استعلام نمایید . چنین اقدامی رویه معمول دادگاههاست .