چگونه میتوان مانع شد که مالک پس از عقد قرارداد مشارکت نتواند زمین خود را بفروشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۳ #78807726

با سلام
در بسیاری از قراردادهای مشارکت در ساخت سازنده مبلغی در ابتدای قرارداد ممکن هست به مالک بدهد و باید در زمین مالک سرمایه گذاری کند

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید این شرط را در قرار داد بگذارید و برای نقض ان هم ضرر و زیان مطرح کنید، در بیشتر موارد سه دنگ در اختیار سازنده قرار میگیرد

با توجه به قرارداد که با توافق طرفین منعقد می شود لذا برای اطمینان از عدم فروش از سوی مالک می توانید در قرارداد موضوع را پیش بینی نمایید از طرفی با توجه به سهم مشارکت می توانید در قرارداد لحاظ کنید که مالک با انعقاد قرارداد نسبت به سهم مشارکت شما سند مالکیت را به نام شما منتقل نماید

باید این شرط در قرارداد قید شود.

باید در قرارداد درج شود و ضمانت اجرای مناسب در نظر گرفته شود

با سلام
نیاز به امر یا عمل خاصی نیست
طبق قانون سازنده و مالک برای همکاری می بایست قرارداد کاری فی مابین تنظیم نمایند و در متن این قرارداد به تمامی موارد و شروط اشاره و قید مینمایند و اگر احدی از طرفین به تعهدات خود عمل ننماید طبق این قراداد ملزم به پرداخت خسارت خواهند بود .

باید در قرارداد عدم انتقال سند پیش بینی شود و اصولا در این قراردادها مالک و سازنده توافق می کنند که مالک در ابتدا نسبت به اتنقال سه دانگ از زمین را به سازنده انتقال دهد در غیر این صورت احتمال خروج از قرارداد وجود دارد

با استناد به قرارداد منعقده امکان پیگیری قضایی و ابطال معامله مالک وجود دارد .