واحدی که فاقد پارکینگ است حق داشتن ریموت پارکینگ را دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۱ #78761828

دریک آپارتمان ۱۰ واحدی ۴ واحد فاقد پارکینگ هستند ۶ واحدی که دارای پارکینگ هستند از حیاط که مشاعات ساختمان هست بعنوان پارکینگ مهمان استفاده میکنند آیا حق چنین کاری رو دارند؟
واینکه آیا کسانی که پارکینگ دارند میتونن علاوه بر خودرو موتور هم پارک کنند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر مشاع باشد بله و موتور در پارکینگ غیر قانونی است

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدحق استفاده از مابقی مشاعات به غیر از پارکینگ،حق قانونی ایشان است.

سلام
واحدهای که حق پارکینگ دارند فقط در محلی که به عنوان پارکینگ در صورت مجلس تفکیکی و اسناد مالکیت تعریف شده است می توانند اتومبیل پارک کنند و در سایر قسمتها حق پارک اتومبیل ندارند
و چنانچه درب ورودی پارکینگ فقط مخصوص پارکینگ باشد واحد هایی که فاقد پارکینگ هستند ضرورتی به داشتن ریموت ندارد اما چنانچه از درب مذکور تردد های دیگر نیز انجام می دهد می شود مثلا برای رفت و آمد یا اسباب کشی اشکال ندارد که سایر واحدها نیز ریموت داشته باشند
و پارکینگ شامل هر نوع وسیله نقلیه می گردد و حتی سایر واحدهای که حق پارکینگ ندارند میتوانند موتورسیکلت و دوچرخه نیز در مجتمع بیاورند زیرا از نظر عرفی منظور از پارکینگ ، پارکینگ مشمول اتومبیل است.

سلام
بطور کلی هر چیزی که جز مشاعات باشد باید در اختیار همه باشد درب پارکینگ هم جز مشاعات است و واحدی هم که پارکینگ ندارد می تواند ریموت را داشته باشد.

داشتن ریموت به دلیل حق استفاده از مابقی مشاعات به غیر از پارکینگ،حق قانونی ایشان است