نتیجه حضور زوج و عدم رضایت به طلاق در مرحله داوری

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۱ #78713050

سلام وقت بخیر، زوج چهارسال پیش از محل زندگیمون رفت یک شهر دیگه، قرار بود خونه تهیه کنه که من و بچه هم بریم. وقتی خبری ازش نشد مهریه و نفقه رو گذاشتم اجرا. چند جلسه اول هم اومد گفت دارم خونه تهیه می‌کنم صبرکن، ولی نه خونه گرفت نه درخواست تمکین داد. نفقه و مهریه هم اعسار زد که قسط‌بندی شد و هنوز هیچی پرداخت نکرده. حساب‌هاش رو بستم، حکم جلبش رو هم دارم. دیگه جلسه‌هارو شرکت نکرد، دیدن بچه هم نیومد، کلا ارتباطی نداریم. من تازگی درخواست طلاق دادم به علت عدم پرداخت نفقه، اعتیاد و ترک منزل زوج قریب چهارسال و بلاتکلیفی. جلسه اول باز هم زوج نیومد. قاضی پرسید چرا نمیری زندگی کنی؟ گفتم خونه نداره کجا برم وقتی جاش مشخص نیست! جلسه دوم شاهد بردم برای شهادت ترک زندگی، جلسه بعد هم گفتن داور ببرم. الان با این شرایط اگه برای جلسه داوری بیاد، میتونه بگه طلاق نمیده؟ من اگه راضی به زندگی نباشم قاضی حکم طلاق میده؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به استناد بند ۱ و ۷ عقدنامه به دلیل اعتیاد زوج و همچنین به دلیل ترک زندگی مشترک و عدم پرداخت نفقه نیز به دلیل عسر و حرج درخواست طلاق نماید و قاعدتا قاضی باید موافقت نماید

باسلام اگربیش از۶ماه نفقه نداده وعسروحرج شمااثبات گرددحکم طلاق صادرمیشودحتی اگرحضوریابدوبگویدطلاق نمیدهم

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که با این تفاسیر احتمال صدور رای طلاق توسط قاضی وجود دارد.

سلام با توجه به موارد گفته شده امکان صدور حکم طلاق وجود دارد

سلام
با توجه به شرایط مذکور احتمال صدور حکم طلاق وجود دارد .

باسلام؛
با توجه به توضیحات شما و همچنین صدور نظریه داوری، احتمال زیادی بر صدور حکم طلاق توسط قاضی وجود دراد.

شما اقدام به تعیین داور ننمایید تا در همان دادگاه رسیدگی شود و در صورتی که حکم طلاق را صادر ننمودند بتوانید اعتراض نمایید.