امکان مسدود کردن همه حساب های بانکی هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۱ #78702202

سلام و وقت بخیر
از یه فروشنده ای خرید اینترنتی کردم اما بخشی از پول رو نداده حکم غیابی هم گرفتم ازش
توی مرحله اجرای احکام ایا امکان مسدود کردن همه حساب های بانکی امکان پذیر هست یا فقط حسابی که اینترنتی پول رفته به ان مسدود میشه
و اینکه ایا با مسدود کردن حساب محکوم هزینه ای بابت اجرا احکام اضافه میشه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تا میزان طلب چنین امکانی هست بیش از آن خیر

تنها در صورتی که موجودی حساب اول کافی نباشد می توانید درخواست توقیف سایر حساب های خوانده تا میزان طلب خود را بدهید

درود
می توانید تقاضا کنید همه حسابها مسدود شود تا به میزان طلب از حسابهای مسدود شده توقیف کنید. خیر.

تا میزان طلب خود میتوانید حسابهای ایشان را مسدود نمایید.

بادرود بله امکان حسابهای ایشون وجود داره میزان طلب مهم هست.خیر هزینه اضافی برای اجرا برای شما بوجود نمیاد

درود بر شما، چنانچه موجودی این حساب ایشان کفایت بدهی را نکند، میتوانید از سایر حساب ها نیز توقیف نمایید.

بستگی به مبلغ بستانکاری شما دارد و اگر موجودی یک حساب کفایت طلب شما را داشته باشد دلیلی برای توقیف بیشتر اموال اشخاص وجود ندارد.